Acties

Stichting Vrienden van Roos sponsort een zwembad
Eind 2015 werd bij het kinderdagcentrum van Roos asbest geconstateerd. Dit had tot gevolg dat er niet alleen asbest moest worden verwijderd, maar ook dat heel veel spullen weggegooid zijn. Zo ook het zwembad wat de groep van Roos op De Berk altijd in de tuin heeft staan tijdens warm weer. Afgelopen zomer hebben we natuurlijk te maken gehad met soms extreem warm weer en dan is het natuurlijk ondenkbaar dat de kinderen geen zwembad hebben in de tuin. Hier heeft de Stichting wat aan gedaan en een zwembad geschonken aan de groep Vlinders op Kinderdagcentrum De Berk.

Wolkenlamp
Met de donaties die de Stichting heeft ontvangen, hebben wij een mooie Wolkenlamp voor Roos kunnen realiseren. Dit jaar hebben de ouders van Roos het huis flink verbouwd om voor Roos op de begaande grond een slaapkamer en een badkamer te realiseren.
In haar slaapkamer hangt nu een wolk met meer dan 100 ledlampjes die van kleur veranderen van Roos iedere dag weer van geniet.

Dansen voor Roos die niet kan dansen

Tijdens de jaarmarkt in Woudrichem op 20 mei werden er boeken & CDs verkocht  ten behoeve van de stichting en werd er gedanst door neef Mees, Vrienden Joris & Thijmen en broer Tom. Ze hebben gedanst alsof hun leven er van af hing en het resultaat is schitterend. In totaal is er 320 euro opgehaald voor de Stichting Vrienden van Roos.

Klik hier voor dansfilm Tom, Mees en Joris
Klik hier voor dansfilm van Mees en Joris.

Schilderen op Kinderdagcentrum De Berk te Zeist
Onlangs is Roos op haar kinderdagcentrum verhuisd naar een ander lokaal. Om ervoor te zorgen dat Roos en haar vriendjes en vriendinnetjes in een mooie, frisse ruimte zich kunnen vermaken, hebben een aantal Vrienden van Roos hun tijd gedoneerd en geschilderd. Daarnaast heeft de Stichting alle materialen bekostigd.